П`ятниця, 19.04.2024, 18:10

Рованці

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібний розвиток цього сайту?!
Всього відповідей: 86
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 24 » ГОЛОВНА ЯЛИНКА РАЙОНУ — В БОРАТИНІ
02:43
ГОЛОВНА ЯЛИНКА РАЙОНУ — В БОРАТИНІ


У день святого Миколая головну новорічну ялинку Луцького району засвітили в одному із найперспективніших сіл нашого краю - Боратині

         Олександр ПИРОЖИК

    



     Головну новорічну ялинку району встановили при вході до стадіону села Боратин - одного з найкращих і найсучасніших у нашому краї. Надвечірньої пори тут зібралося декілька сотень боратинців, представники місцевої влади, інтелігенції. Ще здалеку на підходах до стадіону чутно було бадьорі марші духового окрестру місцевого Будинку культури.

     З настанням новорічних і різдвяних свят односельчан привітали сільський голова Сергій Яручик та керівник місцевого господарства, директор КХП-2 Степан Москвич. Вони з приємністю відзначили, що в останні роки мешканці Боратинської сільради стали єдиною дружною родиною, в якій панують злагода і взаєморозуміння. Міцного здоров'я, щирого людського щастя, достатку та благополуччя лідери сільської громади побажали односельцям і в Новому році.

     Самодостатність та високу відповідальність боратинців відзначив голова районної державної адміністрації Володимир Демчук. Із його слів, для районної влади це найменш проблемні села, бо практично всі питання їх мешканців вирішуються на рівні сільської громади. Він також передав вітання боратинцям від голови районної ради Ігоря Волошенюка.

     Головний редактор «Волині» Степан Сачук вручив керівникам села, про яке наша газета вже неодноразово писала, величну ікону святого Миколая, аби оберігала й надихала на нові здобутки. Тут, зазначив він, дійсно приємно бувати, спостерігати, як із кожним роком ці села стають все кращими. А те, що Боратин визнали найспортивнішим селом в Україні - це, мабуть, іще важливіше, ніж навіть господарські досягнення. Бо це - здоров'я нашої нації, здоров'я майбутнього.

     Те, що села сільради справді мають майбутнє - підтвердила величезна кількість дітлахів, які зібралися біля ялинки. Для них ця подія виявилася дійсно неприховано щирим святом. Разом із артистами луцького Народного дому «Просвіта» вони співали, веселилися, водили навколо ялинки хороводи, гралися в забавляночки й казкові розваги. Ну і, звісно ж, отримували з рук Діда Мороза та Снігуроньки солодкі подарунки!

     А коли найголовніша новорічна ялинка району спалахнула різнобарвними вогнями гірлянд, небо над Боратином заясніло святковим феєрверком.

Переглядів: 1174 | Додав: bellarom | Теги: просвіта, Яручик Сергій, Миколай, волинь, Володимир Демчук, Дід Мороз, Боратин, район, Ялинка, новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: